Gyengénlátóknak

KÉZMŰVES PIAC A LEHEL CSARNOKBAN

Kereskedőinket keresd május 12-14. között (csütörtöktől szombatig) a Galérián, a mozgólépcsőknél!

 

Mézes sütemény vásár

Hagyományos mézes puszedli, mézes figurák, mézes sütemények csokis, kókuszos, mogyorós és lekváros ízesítésben. Mézes sütemények a reggeli teához vagy kávé mellé, egy finom ebéd után, vendégvárónak és ajándékként. Válassza a Kozma mézes lapokat és egy pillanat alatt finom süteményt varázsolhat a családi asztalra! Bio tönköly mézes lap és puszedli válogatás kapható!

Derecskei Fenséges kézműves lekvárok és zöldségkrémek

Reggelire, uzsonnára, sültekhez és sütemények ízesítéséhez válassza a Derecskei Fenséges kistermelői gazdaságából származó tradicionális receptúra alapján készített kézműves gyümölcs lekvárokat. Kínálatukban a zakuszka és a padlizsán zöldségkrém is megtalálható. Birsalmasajt kapható!

Konyhakész textil

Öltöztesse ünnepi köntösbe konyháját és étkezőjét! Lepje meg szeretteit is praktikus és esztétikus konyhai textíliákkal. Kötények, edényfogók, fedőfogók, sütőkesztyűk, konyharuhák, asztalterítők, kosárbélések, egyéb konyhai textil kiegészítők a készítőtől.

Boró Art ékszerek

Különleges divatékszert keres? Egyedi tervezésű ásvány és ezüst ékszerek mesés kínálatát hozza el Önöknek a készítő! Medálok, nyakláncok, karkötők, fülbevalók, gyűrűk, és ékszer kollekciók! Ékesen pompázó egyedi kézműves ékszerek a Boró Art műhelyéből!

 

Alita kreatív műhelye

Ötletes, mutatós, új és újragondolt! Tartódobozok, tálcák, faliórák, kulcstartók, ajtókopogtatók és lakásdíszek Alita kreatív műhelyéből. Ásványkarkötők Hölgyeknek és Uraknak.

Újdonság! Esküvői sarok várja Alita standján. Esküvői köszönőajándékok nagy választékát hozza el Önöknek a készítő.

TGA LEATHER (Tóth Bőrdíszmű)

Kézműves bőrtermékek a TGA LEATHER bőrdíszmű műhelyéből! Egyedi sablon alapján kézzel készített férfi és női pénztárcák valamint övek kizárólag jó minőségű bőrből, nagy színválasztékkal a készítőtől.

“Anyukám kedvence”

Saját márkás magyar kézműves lekvárok, lekvár különlegességek és szörpök. A kínálatban a tradicionális ízek mellett olyan lekvár különlegességek, mint a homoktövis, a tőzegáfonya, a sűrített szilva, a vaníliás őszibarack,  a csokoládés eper és a díjnyertes karamellás körte is megtalálható.  Szörpök széles választékát kínálják!

Keresse standunkon a gyümölcsvelőt, a hozzáadott cukor nélküli Fitt lekvárokat és szörpöket!

 

Orosz Judit Bags

Kiváló minőségű bőrökből készített táskák a készítőtől. A táskák színesek, vidámak, a stílusuk és a fazonjuk változatos. Divatos táskák minden korosztály számára! Orosz Judit táskái egyediek, és a tartós igénybevételt is kiállják.  Az akciókról érdeklődjön a helyszínen!

Tiszaörsi tészták és kecskesajtok

Száraztészták széles választékával, kecskesajttal és parenyica sajttal érkezik a Tiszaörsi Barázda Szociális Szövetkezet

A Tiszaörsi tészta és sajt üzemben jó minőségű, adalékanyagoktól mentes ízletes, minőségi termékeket állítanak elő. A sajtok készítéséhez 126 db anyakecske szolgáltatja a tejet, a száraztésztákhoz pedig – elsősorban – alternatív tartásban lévő fogolyszínű őshonos tyúkjaik tojásait használják fel. Készítenek még tojás nélküli durum lisztből is száraztésztákat.

Ízelítő a Tiszaörsi tészta választékból:

8 tojásos tészták: csiga, lebbencs, cérnametélt, kiskocka, gyufa, eperlevél, gyűrű

6 tojásos tészták: szélesmetélt, fodros nagykocka, tarhonya, rövidcső, spagetti, copfocska

Durum tészta: szélesmetélt, kiskocka, lebbencs, fodros nagykocka, tarhonya, spagetti, cérnametélt, kiskagyló, gyűrű, gyufa, örsolyka

Ízelítő a Tiszaörsi sajt választékból:

Kecske krémsajtok: natúr, chilis, medvehagymás, négyhagymás, fokhagymás

Kecske kemény sajtok (3 hónapos érlelésű): füstölt és natúr

Parenyica sajt: zöldfűszeres és aszalt gyümölcsös

Próbálják ki a termékeket!

 

Termelői méz, fejedelmi ízek!

Fajtamézek, mézkülönlegességek és méhészeti termékek a Mr. Méz méhészetből!

Több mint 20 féle méz! A kínálatban olyan különlegességek, mint a gyógy az erdei és a Sajó völgye tájmáz is megtalálható! A mézeket a termelő ajánlja sütéshez, főzéshez, teába, kávéba, limonádé ízesítéséhez, vagy akár önmagába csemegeként. Termelői mézek a Mr Méz méhészetből.

 

Kövess minket a facebookon is!

További cikkek