Gyengénlátóknak

Kézműves Piac a Lehel Csarnokban

Január 14-16-ig csütörtöktől szombatig, a megszokott helyen, a galérián, most csak a mozgólépcsőknél

 

Mézes sütemények

Hagyományos mézes puszedli, mézes sütemények és mézes figurák Kozma Zoltán mézeskalács készítő népi iparművész műhelyéből. Válassza mézes lapjainkat és egy pillanat alatt finom süteményt varázsolhat a családi asztalra.  Bio tönköly mézes puszedli és bio tönköly mézes lap is kapható!

 

 

 

Termelői méz, fejedelmi ízek!

Fajtamézek, mézkülönlegességek és méhészeti termékek a Mr. Méz méhészetből!

25 féle méz! Kínálatunkban az erdei méz, a galagonya, selyemfű, akác, virág, repce, hárs, vizimentás, propoliszos, áfonyás és a Sajó-völgye tájmézet is megtalálja. Mézeinket ajánljuk sütéshez, főzéshez, teába, kávéba, vagy akár önmagába csemegeként.

 

 

 

Konyhai textíliák

Praktikus és esztétikus konyhai textíliák a késztőtől!

Felnőtt és gyermek kötények, uzsonnás zsákok, edényfogók, sütőkesztyűk, fogóruhák, konyharuhák, asztalterítők, kosárbélések mesés kínálatával várom. Pamut maszkok kaphatók!

 

 

Boró Art Ékszerek

A kristályok díszítő és gyógyító tulajdonságait figyelembe véve, kézimunkával készítem ékszereimet, hogy testünk éke és lelkünk gyógyítója legyen.

Több mint 20 éve foglalkozom kristályokkal és a hatásukkal. A sok pozitív tapasztalat és visszajelzés megerősített abban, hogy egy jól kiválasztott ásvány, tökéletes segítőnk lehet  gyógyító és harmonizáló rezgésével, szemet és szívet gyönyörködtető megjelenésével.

Ékesen pompázó ezüst és ásványkő ékszerek közül választhat Hais Zs. Boróka ötvös és kristály terapeuta standján.

 

Pulisouvenir Shop

Hazai tervezés, hazai design, hazai gyártás!

A Pulisouvenirt azért alapítottuk, mert szeretnénk vagány, trendi, vidám, pozitív szellemiségű pólókat készíteni.

Szenvedélyünk a magas minőség és a haladó, szellemes tervezés. Minden termékünket nagy odafigyeléssel, szívvel-lélekkel készítettük. Pólóink strapabíróak, nem nyúlnak, nem kopnak, nem fakulnak. 100 % pamut alapanyagra dolgozunk, Fruit of the loom pólókat használunk.

Tervezünk és készítünk férfi pólókat, női pólókat, gyerek pólókat, kapucnis pulcsikat, vászon tornazsákokat és vászon hosszú fülű bevásárló táskákat.

 

Szeretettel várjuk!

 

Kövessen minket a facebookon is, ahol friss információkat is talál: Kézműves Piac a Lehel Csarnokban!

 

További cikkek