Gyengénlátóknak

Húsvéti Kézműves Piac a Lehel C sarnokban

Április 12-14-ig (keddtől csütörtökig) a galérián, a mozgólépcsőknél

 

Termelői méz, fejedelmi ízek!

Fajtamézek, mézkülönlegességek és méhészeti termékek a Mr. Méz méhészetből!

Több mint 20 féle méz! A kínálatban olyan különlegességek, mint a gyógy az erdei és a Sajó völgye tájmáz is megtalálható! A mézeket a termelő ajánlja sütéshez, főzéshez, teába, kávéba, limonádé ízesítéséhez, vagy akár önmagába csemegeként. Termelői mézek a Mr Méz méhészetből.

Mézes sütemény vásár

Hagyományos mézes puszedli, mézes figurák, mézes sütemények csokis, kókuszos, mogyorós és lekváros ízesítésben. Mézes sütemények a reggeli teához vagy kávé mellé, egy finom ebéd után, vendégvárónak és ajándékként. Válassza a Kozma mézes lapokat és egy pillanat alatt finom süteményt varázsolhat a családi asztalra! Húsvéti mézes figurák kaphatók! Lesz Bio tönköly mézes lapot és puszedli válogatás is.

Szappan.hu

Kézműves szappanok és kézműves partnerek termékei a szappan. hu kínálatában. Válasszon a bőrtípusának megfelelő szappant! Ajándékozzon kézműves szappant szeretteinek, barátainak!  Az akciókról érdeklődjön a helyszínen!

Konyhakész textil

Öltöztesse ünnepi köntösbe konyháját és étkezőjét! Lepje meg szeretteit is praktikus és esztétikus konyhai textíliákkal. Kötények, edényfogók, fedőfogók, sütőkesztyűk, konyharuhák, asztalterítők, kosárbélések, egyéb konyhai textil kiegészítők a készítőtől.

Húsvéti konyhai textíliák akár szettben is, csak a készlet erejéig kaphatók!

Boró Art ékszerek

Különleges divatékszert keres? Egyedi tervezésű ásvány és ezüst ékszerek mesés kínálatát hozza el Önöknek a készítő! Medálok, nyakláncok, karkötők, fülbevalók, gyűrűk, és ékszer kollekciók! Ékesen pompázó egyedi kézműves ékszerek a Boró Art műhelyéből!

Alita kreatív műhelye

Ötletes, mutatós, új és újragondolt! Tartódobozok, tálcák, faliórák, kulcstartók, ajtókopogtatók és lakásdíszek Alita kreatív műhelyéből. Ásványkarkötők Hölgyeknek és Uraknak.

Újdonság! Esküvői sarok várja Alita standján. Esküvői köszönőajándékok nagy választékát hozza el Önöknek a készítő.

TGA LEATHER (Tóth Bőrdíszmű)

Kézműves bőrtermékek a TGA LEATHER bőrdíszmű műhelyéből! Egyedi sablon alapján kézzel készített férfi és női pénztárcák valamint övek kizárólag jó minőségű bőrből, nagy színválasztékkal a készítőtől.

Anyukám kedvence!

Saját márkás magyar kézműves lekvárok, lekvár különlegességek és szörpök. A kínálatban a tradicionális ízek mellett olyan lekvár különlegességek, mint a homoktövis, a tőzegáfonya, a sűrített szilva, a vaníliás őszibarack,  a csokoládés eper és a díjnyertes karamellás körte is megtalálható.  Szörpök széles választékát kínálják!

Keresse standukon a gyümölcsvelőt, a hozzáadott cukor nélküli Fitt lekvárokat és szörpöket! Kistermelői tormák 5 féle ízben, cukormentes változatban 2 féle ízben kaphatók!

 

 

Faragott gyertyák Győri Erika Kreatív gyertyaműhelyéből

Gyertyák a meghitt pillanatokhoz, családi eseményekhez és ajándékba. A faragott gyertyák

kézzel készülnek, több féle színben és méretben hozza el Önöknek a készítő. Egyedi ajándékot keres? A Kreatív gyertyaműhely nagy választékkal és szeretettel várja Önöket.

 

Orosz Judit Bags

Kiváló minőségű bőrökből készített táskák a készítőtől. A táskák színesek, vidámak, a stílusuk és a fazonjuk változatos. Divatos táskák minden korosztály számára! Orosz Judit táskái egyediek, és a tartós igénybevételt is kiállják.

 

 

 

Bemutatkozik a Tiszaörsi Barázda Szociális Szövetkezet

Száraztészták széles választékkal, kecskesajttal és paranyica sajttal érkezik a Tiszaörsi Barázda Szociális Szövetkezet

A tészta és sajt üzemben jó minőségű, adalékanyagoktól mentes, ízletes minőségi termékeket állítanak elő. A sajtok készítéséhez 126 db anyakecske szolgáltatja a tejet, a száraztésztákhoz pedig – elsősorban – alternatív tartásban lévő fogolyszínű őshonos tyúkjaik tojásait használják fel. Készítenek még tojás nélküli durum lisztből is száraztésztákat.

Ízelítő a Tiszaörsi tészta választékból:

8 tojásos tészták: csiga, lebbencs, cérnametélt, kiskocka, gyufa, eperlevél, gyűrű

6 tojásos tészták: szélesmetélt, fodros nagykocka, tarhonya, rövidcső, spagetti, copfocska

Durum tészta: szélesmetélt, kiskocka, lebbencs, fodros nagykocka, tarhonya, spagetti, cérnametélt, kiskagyló, gyűrű, gyufa, örsolyka

Ízelítő a Tiszaörsi sajt választékból:

Kecske krémsajtok: natúr. chilis, medvehagymás, négyhagymás, fokhagymás

Kecske 3 hónapos érlelésű keménysajtok: füstölt és natúr

Paranyica sajt: zöldfűszeres és aszalt gyümölcsös

Próbálják ki termékeinket, nem fognak csalódni!

Kellemes Húsvéti ünnepeket kívánunk!

 

Kövessen minket a facebookon is!

További cikkek