Gyengénlátóknak

Idén is lesz utalványosztás

Tisztelt Kerületi Állampolgárok!

A XIII. kerületi Önkormányzat kiemelt biztonsági keretek között ismételten megszervezi a 18. életévüket betöltött, partnerkártyával rendelkező kerületi lakosok részére a már hagyománnyá vált utalványosztást. A 2×3000 forint értékű utalványokat a Lehel Csarnok kijelölt kereskedőinél lehet majd levásárolni.

Felhívjuk figyelmüket, hogy

 

Amennyiben még nem rendelkezik kerületi partnerkártyával, 2021. november 10-ig van lehetősége elektronikus kártya igénylésére a Budapest13 Smart City applikáción keresztül – az igénylés menetéről hamarosan bővebb információt nyújtunk.

 

Ha nincs lehetősége elektronikus kártya regisztrációjára, akkor az adatlapot postai úton vagy a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán adhatja le.

Ha rendelkezik hagyományos partnerkártyával (plasztik vagy papír alapú) akkor is javasoljuk az elektronikus kártya igénylését.

Az utalvány igényléséről és a regisztráció további részleteiről 2021. november 10-ig tájékoztatást adunk oldalunkon és az önkormányzat honlapján, valamint az önkormányzat facebook-oldalán.

További cikkek