Gyengénlátóknak

Kézműves Piac a Lehel Csarnokban

Augusztus 12-14-ig (csütörtöktől szombatig) ismét Kézműves Piac a galérián, a Posta melletti hídon és a mozgólépcsőknél

 

Kézműves szappanok a készítőtől

A szappan.hu júliusban is pazar kínálattal, a natúr szappanok széles választékával érkezik.

Találja meg Ön is a bőrtípusának megfelelő szappant! Találja meg kedvenc illatát!

Az akciókról érdeklődjön a helyszínen!

Konyhakész textíliák a készítőtől

Vidám nyári színekben pompázó kínálattal várom Önöket augusztusban is. Kötények, edényfogók, sütőkesztyűk, konyharuhák, asztalterítők, kosárbélések, egyéb konyhai textil kiegészítők kínálatával érkezem.  Most is érdemes lesz eljönni a Lehelre!

Boró Art ékszerek

Egyedi tervezésű ásvány és ezüst ékszerek! Gyűrűk, fülbevalók, láncok valamint karkötők alkalmakra, és mindennapi viseletre. Augusztusra is készültem valami újjal, valami különlegessel! Ékesen pompázó kézműves ékszerek a Boró Art műhelyéből!

Mr Méz családi méhészet

A méhcsaládok még szorgosan gyűjtenek, javában dolgozunk, de augusztusban már friss mézeket is hozunk. Lesz friss termelői gyümölcsvirág, repce, akác, gyógy, erdei, napraforgó, vegyes -virág és Sajó-völgye tájméz is.

Alita kreatív műhelye a galérián

A hónap mottója, a levendula. Ennek jegyében készítettem tartódobozok, lakásdíszeket, használati, valamint dísztárgyakat. Ötletes, mutatós és használható! Alita kreatív műhelye júliusban is várja Önöket! Ásványkarkötőt keres? Válasszon a valódi ásványokból és féldrágakövekből készített ékszerek közül.

Vagány, trendi, vidám, pozitív szellemiségű pólók a Pulisouvenirtól!

Hazai tervezés, hazai design, hazai gyártás! Pólóink strapabíróak, nem nyúlnak, nem kopnak, nem fakulnak. 100 % pamut alapanyagra dolgozunk. Tervezünk és készítünk férfi pólókat, női pólókat, gyerek pólókat, vászon tornazsákokat és vászon hosszú fülű bevásárló táskákat. Újdonság! Hímzett lenvászon felsők több színben Hölgyeknek!

 

Szeretettel várjuk!

 

Kövessen minket a facebookon is!

 

 

 

További cikkek