Gyengénlátóknak

Kézműves Piac a Lehel Csarnokban

Az Új Esztendőben is keresse kereskedőinket január 13-15. között (csütörtöktől szombatig) a galérián, a mozgólépcsőknél!

 

Mr Méz családi méhészet

Termelői méz, fejedelmi ízek! Fajtamézek, mézkülönlegességek és méhészeti termékek a Mr. Méz családi méhészetből! Kínálatukban a termelői gyümölcsvirág, a repce, az akác, az erdei, a napraforgó, a vegyes virág, a hárs, és olyan különlegességek, mint a gyógy, a lépes és a Sajó-völgye tájméz is megtalálható. A mézeket ajánlják sütéshez, főzéshez, teába, kávéba, limonádé ízesítéshez, vagy akár önmagába csemegeként.

 

Kozma mézes sütemények

Hagyományos mézes puszedli és mézes figurák. Mézes sütemények narancsos, szilva és baracklekváros, csokis, kókuszos, mogyorós és diós ízesítésben. Válasszon mézes lapokat és egy pillanat alatt finom süteményt varázsolhat a családi asztalra. Bio tönköly mézes puszedli válogatás és bio tönköly mézes lap kapható!

 

Konyhakész textíliák a készítőtől

Minden, ami textil, és amire a konyhában szükség lehet! Finom színekben pompázó praktikus és esztétikus konyhai textíliák a készítőtől! Asztalterítők, hőálló edényfogók, konyharuhák, kötények, kenyeres zsákok pull anyaggal bélelve, bevásárló szatyrok és kosárbélések.

 

Boró Art ékszerek

Különleges divatékszert keres? Egyedi tervezésű ásvány és ezüst ékszerek mesés kínálatát hozza el Önöknek a készítő! Medálok, nyakláncok, karkötők, fülbevalók, gyűrűk, és ékszer kollekciók! Újdonságok és különlegességek! Ékesen pompázó kézműves ékszerek a Boró Art műhelyéből!

Alita kreatív műhelye

Ötletes, mutatós, új és újragondolt! Tartódobozok, tálcák, faliórák, kulcstartók, ajtókopogtatók és lakásdíszek Alita kreatív műhelyéből! Ásványkarkötők Hölgyeknek és Uraknak! Válasszon Alita valódi ásványokból és féldrágakövekből készített ékszer kínálatából.

 

TGA LEATHER (Tóth Bőrdíszmű)

Kézműves bőrtermékek a TGA LEATHER bőrdíszmű műhelyéből! Egyedi sablon alapján kézzel készített férfi és női pénztárcák és övek kizárólag jó minőségű bőrből, nagy színválasztékkal.

 

 

Anyukám kedvence

Saját márkás magyar kézműves lekvárok, lekvár különlegességek és szörpök a galérián. Kínálatukban a tradicionális ízek mellett olyan lekvár különlegességek mint a pl. a homoktövis, a tőzegáfonya, a 24 órán keresztül rézüstben sűrített szilva, a vaníliás őszibarack, a csokoládés eper és a díjnyertes karamellás körte is megtalálható. Szörpök széles választékát hozzák el Önöknek.

Keresse standukon a hozzáadott cukor nélküli Fitt lekvárokat és szörpöket! Őrségi magolajok és kistermelői tormák is kaphatók!

 

 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

 Kézműves Piac a galérián

Kövessen minket a facebookon is!

További cikkek