Gyengénlátóknak

KÉZMŰVES PIAC A LEHEL CSARNOKBAN

Mr Méz családi méhészet

Fajtamézek, mézkülönlegességek és méhészeti termékek a Mr. Méz családi méhészetből! Kínálatukban a termelői gyümölcsvirág, a repce, az akác, az erdei, a napraforgó, a vegyes virág, a hárs, és olyan különlegességek, mint a gyógy, a lépes és a Sajó-völgye tájméz is megtalálható. A mézeket ajánlják sütéshez, főzéshez, teába, kávéba, limonádé ízesítéshez, vagy akár önmagába csemegeként. A hónap méze az Akácméz!

 

Kozma mézes sütemények

Hagyományos mézes puszedli, narancsos, szilva és baracklekváros, csokis, kókuszos, mogyorós és diós ízesítésű mézes sütemények, linzer, sós apró sütemények és mézes figurák. Válasszon mézes lapokat és egy pillanat alatt finom süteményt varázsolhat a családi asztalra. Bio tönköly mézes puszedli válogatás és bio tönköly mézes lap kapható!

Derecskei Fenséges kézműves lekvárok és zöldségkrémek

Tradicionális ízek és különlegességek a Derecskei Fenségestől! Reggelire, uzsonnára, sültekhez, és süteményekhez válassza a Derecskei Fenséges kistermelői gazdaságából származó tradicionális receptúra alapján készített kézműves gyümölcs lekvárokat és zöldségkrémeket. Szeretettel és fenséges ízekkel várjuk! Birsalmasajt kapható!

Kézműves natúr szappanok a készítőtől

Évindító szappaneső! A szappan.hu februárban kezdi az évet a Kézműves piacon. A tőlük megszokott pazar kínálattal, a natúr szappanok széles választékával érkeznek.

Találja meg Ön is a bőrtípusának megfelelő szappant! Találja meg kedvenc illatát!

A februári akciókról érdeklődjön a helyszínen!

Konyhakész textíliák a készítőtől

Minden, ami textil, és amire a konyhában szükség lehet! Finom színekben pompázó praktikus és esztétikus konyhai textíliák a készítőtől! Asztalterítők, hőálló edényfogók, konyharuhák, kötények, kenyeres zsákok pull anyaggal bélelve, bevásárló szatyrok és kosárbélések.

Boró Art ékszerek

Különleges divatékszert keres?

Egyedi tervezésű ásvány és ezüst ékszerek mesés kínálatát hozza el Önöknek a készítő!

Medálok, nyakláncok, karkötők, fülbevalók, gyűrűk, és ékszer kollekciók!

Újdonságok és különlegességek! Ékesen pompázó kézműves ékszerek a Boró Art műhelyéből!

Alita kreatív műhelye

Ötletes, mutatós, új és újragondolt! Tartódobozok, tálcák, faliórák, kulcstartók, ajtókopogtatók és lakásdíszek Alita kreatív műhelyéből! Ásványkarkötők Hölgyeknek és Uraknak! Válasszon Alita valódi ásványokból és féldrágakövekből készített ékszer kínálatából.

TGA LEATHER (Tóth Bőrdíszmű)

Kézműves bőrtermékek a TGA LEATHER bőrdíszmű műhelyéből! Egyedi sablon alapján kézzel készített férfi és női pénztárcák és övek kizárólag jó minőségű bőrből, nagy színválasztékkal.

 

 

“Anyukám kedvence”

Saját márkás magyar kézműves lekvárok, lekvár különlegességek és szörpök. Kínálatukban a tradicionális ízek mellett olyan lekvár különlegességek mint pl. a „homoktövis, a tőzegáfonya, a 24 órán keresztül rézüstben sűrített szilva, a vaníliás őszibarack, a csokoládés eper és a díjnyertes karamellás körte is megtalálható. Szörpök széles választékát hozzák el Önöknek.

Az Anyukám kedvence standján keresse a hozzáadott cukor nélküli Fitt lekvárokat és szörpöket! Őrségi magolajok kaphatók!

 

Kövessen minket a facebookon is!

További cikkek