Gyengénlátóknak

KÉZMŰVES PIAC A LEHEL CSARNOKBAN

Július 14-16-ig (csütörtöktől szombatig) a galérián, a mozgólépcsőknél és a Posta melletti hídon

 

Mr Méz családi méhészet

Fajtamézek, mézkülönlegességek és méhészeti termékek a Mr. Méz családi méhészetből!

Kínálatukban a termelői gyümölcsvirág, a repce, az akác, az erdei, a napraforgó, a vegyesvirág, a hárs, és olyan különlegességek, mint a gyógy, a lépes és a Sajó-völgye tájméz is megtalálható. A mézeket ajánlják sütéshez, főzéshez, teába, kávéba, limonádé ízesítéshez, vagy akár önmagába csemegeként.

Kozma Mézes sütemények

Hagyományos mézes puszedli, mézes figurák, mézes sütemények csokis, kókuszos, mogyorós és lekváros ízesítésben. Mézes sütemények a reggeli teához vagy kávé mellé, egy finom ebéd után, vendégvárónak és ajándékként. Válassza a Kozma mézes lapokat és egy pillanat alatt finom süteményt varázsolhat a családi asztalra! Bio tönköly mézes lap és puszedli válogatás kapható!

Alita kreatív műhelye

Ötletes, mutatós, új és újragondolt! Tartódobozok, tálcák, faliórák, kulcstartók, ajtókopogtatók és lakásdíszek, esküvői köszönőajándékok Alita kreatív műhelyéből. Ásványkarkötők Hölgyeknek és Uraknak.

TGA LEATHER (Tóth Bőrdíszmű)

Kézműves bőrtermékek a TGA LEATHER bőrdíszmű műhelyéből! Egyedi sablon alapján kézzel készített férfi és női pénztárcák valamint övek kizárólag jó minőségű bőrből, nagy színválasztékkal a készítőtől.

“Anyukám kedvence”

Saját márkás magyar kézműves lekvárok, lekvár különlegességek és szörpök. A kínálatban a tradicionális ízek mellett olyan lekvár különlegességek, mint a homoktövis, a tőzegáfonya, a sűrített szilva, a vaníliás őszibarack,  a csokoládés eper és a díjnyertes karamellás körte is megtalálható.  Szörpök széles választékát kínálják!

Keresse standunkon a gyümölcsvelőt, a hozzáadott cukor nélküli Fitt lekvárokat és szörpöket és az Őrségi magolajokat.

Tiszaörsi tészták és kecskesajtok

Száraztészták széles választékával, kecskesajttal és parenyica sajttal érkezik a Tiszaörsi Barázda Szociális Szövetkezet

A Tiszaörsi tészta és sajt üzemben jó minőségű, adalékanyagoktól mentes ízletes, minőségi termékeket állítanak elő. A sajtok készítéséhez 126 db anyakecske szolgáltatja a tejet, a száraztésztákhoz pedig – elsősorban – alternatív tartásban lévő fogolyszínű őshonos tyúkjaik tojásait használják fel. Készítenek még tojás nélküli durum lisztből is száraztésztákat.

Ízelítő a Tiszaörsi tészta választékból:

8 tojásos tészták: csiga, lebbencs, cérnametélt, kiskocka, gyufa, eperlevél, gyűrű

6 tojásos tészták: szélesmetélt, fodros nagykocka, tarhonya, rövidcső, spagetti, copfocska

Durum tészta: szélesmetélt, kiskocka, lebbencs, fodros nagykocka, tarhonya, spagetti, cérnametélt, kiskagyló, gyűrű, gyufa, örsolyka

Ízelítő a Tiszaörsi sajt választékból:

Kecske krémsajtok: natúr, chilis, medvehagymás, négyhagymás, fokhagymás

Kecske kemény sajtok (3 hónapos érlelésű): füstölt és natúr

Parenyica sajt: zöldfűszeres és aszalt gyümölcsös

Próbálják ki a termékeket!

 

Kövess minket a facebookon is!

További cikkek