Gyengénlátóknak

KÉZMŰVES PIAC A LEHEL CSARNOKBAN

Augusztus 11-13-ig újra megtalálod kézműveseinket a Lehel Csarnokban.

Keresd őket a galérián, a mozgólépcsőknél!

  

Mr Méz családi méhészet

Fajtamézek, mézkülönlegességek és méhészeti termékek a Mr. Méz családi méhészetből!

Kínálatukban a termelői gyümölcsvirág, a repce, az akác, a napraforgó, a vegyesvirág, a hárs, és olyan mézkülönlegességek, mint a gyógy, a lépes, erdei és a Sajó-völgye tájméz is megtalálható. A mézeket ajánlják sütéshez, főzéshez, teába, kávéba, limonádé ízesítéshez, vagy akár önmagában csemegeként.

Alita kreatív műhelye

Ötletes, mutatós, új és újragondolt! Tartódobozok, tálcák, faliórák, kulcstartók, ajtókopogtatók, lakásdíszek és esküvői köszönőajándékok Alita kreatív műhelyéből. Ásványékszerek széles választéka Hölgyeknek és Uraknak.

TGA LEATHER

Kézműves bőrtermékek a TGA LEATHER bőrdíszmű műhelyéből! Egyedi sablon alapján kézzel készített férfi és női pénztárcák valamint övek kizárólag jó minőségű bőrből, nagy színválasztékkal a készítőtől.

Boró Art ékszerek

Különleges divatékszert keres? Egyedi tervezésű ásvány és ezüst ékszerek mesés kínálatát hozza el Önöknek a készítő! Medálok, nyakláncok, karkötők, fülbevalók, gyűrűk, és ékszer kollekciók! Ékesen pompázó egyedi kézműves ékszerek a Boró Art műhelyéből!

„Anyukám kedvence”

Saját márkás magyar kézműves lekvárok, lekvár különlegességek és szörpök. A kínálatban a tradicionális ízek mellett olyan lekvár különlegességek, mint a homoktövis, a tőzegáfonya, a sűrített szilva, a vaníliás őszibarack,  a csokoládés eper és a díjnyertes karamellás körte is megtalálható.  Szörpök széles választékát kínálják!

Keresd standunkon a gyümölcsvelőt, a hozzáadott cukor nélküli Fitt lekvárokat és szörpöket és az Őrségi magolajokat.

 

Szeretettel várjuk!

 

Kövess minket a facebookon is!

További cikkek