Gyengénlátóknak

Kézműves Piac a Lehel Csarnokban

Szeptember 15-17-ig (csütörtöktől szombatig) a galérián, a mozgólépcsőknél!

 

Mr Méz családi méhészet

Termelői mézek, fejedelmi ízek! Fajtamézek, mézkülönlegességek és méhészeti termékek a Mr. Méz családi méhészetből. Kínálatukban a termelői gyümölcsvirág, a repce, az akác, az erdei, a napraforgó, a vegyes virág, a hárs, és olyan különlegességek, mint a gyógy, a lépes és a Sajó-völgye tájméz is megtalálható. A mézeket ajánlják sütéshez, főzéshez, teába, kávéba, limonádé ízesítéshez, vagy akár önmagában csemegeként.

 

Kozma Mézes sütemények

Hagyományos mézes puszedli, mézes figurák, mézes sütemények csokis, kókuszos, mogyorós és lekváros ízesítésben. Mézes süteményeinket ajánljuk a reggeli teához, kávé mellé, egy finom ebéd után, vendégvárónak és ajándékként. Válassza a Kozma mézes lapokat és egy pillanat alatt finom süteményt varázsolhat a családi asztalra! Bio tönköly mézes lap és puszedli válogatás kapható!

Derecskei Fenséges

Gondozták, leszedték, elkészítették és üvegbe zárták! A nyár ízeit hozzák el Önnek! Derecskei Fenséges gyümölcslekvárok és zöldségkrémek a termelőtől!

 

Konyhakész textil

Praktikus és esztétikus konyhai textíliák a készítőtől! Felnőtt és gyermek kötények, edényfogók, sütőkesztyűk, fogóruhák, konyharuhák, asztalterítők, kosárbélések mesés kínálatával érkezik a készítő.

Elkezdődött az iskola. Uzsonnás tasakok és hozzáillő szalvéták környezetbarát pull anyaggal, a készlet erejéig kaphatók!

Boró Art ékszerek

Egyedi tervezésű kollekciók! Ásványokból és ezüstből készített gyűrűk, fülbevalók és karkötők a készítőtől. Különleges divat kiegészítőt keres? Válasszon ékesen pompázó kézműves ékszereket a Boró Art műhelyéből.

Alita kreatív műhelye

Ötletes, mutatós, új és újragondolt! Tartódobozok, tálcák, faliórák, kulcstartók, ajtókopogtatók és lakásdíszek, esküvői köszönőajándékok Alita kreatív műhelyéből. Ásványkarkötők Hölgyeknek és Uraknak

 

Tiszaörsi tészták és kecskesajtok

Száraztészták széles választékával, kecskesajttal és parenyica sajttal érkezik a Tiszaörsi Barázda Szociális Szövetkezet

A Tiszaörsi tészta és sajt üzemben jó minőségű, adalékanyagoktól mentes ízletes, minőségi termékeket állítanak elő. A sajtok készítéséhez 126 db anyakecske szolgáltatja a tejet, a száraztésztákhoz pedig – elsősorban – alternatív tartásban lévő fogolyszínű őshonos tyúkjaik tojásait használják fel. Készítenek még tojás nélküli durum lisztből is száraztésztákat.

Ízelítő a Tiszaörsi tészta választékból:

8 tojásos tészták: csiga, lebbencs, cérnametélt, kiskocka, gyufa, eperlevél, gyűrű

6 tojásos tészták: szélesmetélt, fodros nagykocka, tarhonya, rövidcső, spagetti, copfocska

Durum tészta: szélesmetélt, kiskocka, lebbencs, fodros nagykocka, tarhonya, spagetti, cérnametélt, kiskagyló, gyűrű, gyufa, örsolyka

 

Ízelítő a Tiszaörsi sajt választékból:

Kecske krémsajtok: natúr, chilis, medvehagymás, négyhagymás, fokhagymás

Kecske kemény sajtok (3 hónapos érlelésű): füstölt és natúr

Parenyica sajt: zöldfűszeres és aszalt gyümölcsös

Próbálják ki a termékeket!

 

Kövessen minket a facebookon is!

További cikkek