Gyengénlátóknak

Kézműves Piac a Lehel Csarnokban

A vásárlóink által megszokott – és várva-várt – kézművesek ismét megérkeztek a Lehel Csarnokba!

Keressék őket március 30-április 1-je között a Galériaszinten!

 

Mézes sütemények  

Hagyományos mézes puszedli, mézes sütemények és mézes figurák Kozma Zoltán mézeskalács készítő népi iparművész műhelyéből. Válassza mézes lapjainkat és egy pillanat alatt finom süteményt varázsolhat a családi asztalra.  Bio tönköly mézes puszedli és bio tönköly mézes lap kapható!

 

 

Termelői méz, fejedelmi ízek!

Fajtamézek, mézkülönlegességek és méhészeti termékek a Mr. Méz méhészetből!

Kínálatunkban 25 fél méz, így pl. az erdei méz, a galagonya, selyemfű, akác, virág, repce, hárs, vizimentás, propoliszos, áfonyás és a Sajó-völgye tájméz is megtalálható. Mézeinket ajánljuk sütéshez, főzéshez, teába, kávéba, vagy akár önmagába csemegeként.

 

 

Hidegen sajtolt olajok, egészséges mindennapok!

Háziasszonyok figyelem! Grapoila hidegen sajtol olajok, maglisztek, bio és gurmet termékek sütéshez, főzéshez, az ízes ételek elkészítéséhez! Ami egészséges az lehet finom is!

Csak természetesen! Magolajokból készített arcpakolások, ajakápolók és szappanok a Garpoilától! Grapoila higiéniai kéztisztító folyadék természetes forrásból, szintetikus adalékok nélkül.

 

 

 

Szappan.hu

Kézműves szappanok a szappan. hu műhelyéből. Válasszon a bőrtípusának megfelelő szappant! Az akciókról érdeklődjön a helyszínen!

 

Sárréti Chilafarm

Saját recept alapján készített chili szószok és krémek, savanyított, füstölt és őrölt chili, chili csepp, édes chili élmények, chilis torma, mártogatósok és chilis nasik a termelőtől.  Világbajnok ízekkel várjuk!

 

 

 

Tradíció új köntösben!

A Mester Kamra polcain nagyszüleink receptjei alapján készült lekvárok, chutney-k és szörpök találhatók. Az ínyencségeket az ízkombinációk teszik egyedivé. Válogasson a Mester Kamra polcairól! Csempésszen új, izgalmas ízeket a tányérra!

Kínálatunkban megtalálható: hagyományos gyümölcslekvárok, diabetikus gyümölcspürék, lekvár különlegességek és chutney-k. Szörpök 5 féle ízben kaphatók!

 

Tájak, ízek, hagyományok! Egy kis újdonság a Kozma családtól, akik a hagyományokat kutatva, a tájak ízeit hozzák el nekünk. A kínálatban száraztészták, reszelt tormák és a Szentábrahámi gyógyteák is megtalálhatók!

 

 

 

 

 

A Kézműves Piacon fenséges ízekkel és nagy szeretettel várjuk!

Kövessen minket a facebookon is: Kézműves Piac a Lehel Csarnokban

További cikkek