Gyengénlátóknak

Kézműves Piac a Lehel Csarnokban

Kereskedőink visszatértek!

Keresd őket április 15-17. között a galérián, a Posta melletti hídon és a mozgólépcsőknél!

 

 

Hidegen sajtolt olajok, egészséges mindennapok!

Grapoila hidegen sajtol olajok, maglisztek, bio és gurmet termékek sütéshez, főzéshez, az ízes ételek elkészítéséhez!

Csak természetesen! Natúr kozmetikumok a Grapoilatól!  Magolajokból készített arcpakolások, ajakápolók és szappanok! Higiéniai kéztisztító folyadék természetes forrásból, szintetikus adalékok nélkül! Mindez a Grapoilától!

Újdonság! Állateledel –kiegészítő olajkeverékek a Grapilától!

 

Gondoztuk, leszedtük, elkészítettük, üvegbe zártuk!

Reggelire, uzsonnára, főételekhez és süteményekhez, válassza a kistermelői gazdaságunkból származó, tradicionális receptúra alapján készített Derecskei Fenséges kézműves lekvárokat. Derecskei Fenséges kézműves gyümölcslekvárok és zöldségkrémek a termelőtől!

 

 

 

 

Kézműves szappanok a készítőtől!

Válasszon a bőrtípusának megfelelő szappant! A szappanok mellett kézműves partnerek termékei is megtalálhatók kínálatunkban. Kézműves szappanok és kézműves partnerek termékei a szappan.hu -tól.  Az akciókról érdeklődjön a helyszínen!

 

 

 

Tájak, ízek, hagyományok!

Egy kis újdonság a Kozma családtól, akik a hagyományokat kutatva, a tájak ízeit hozzák el nekünk. A kínálatban száraztészták, reszelt tormák, valamint a Szentábrahámi gyógyteák és fűszerek is megtalálhatók!

 

 

Mézes finomságok Kozma Zoltán mézeskalács készítő népi iparművész műhelyéből

Hagyományos, csokis, kókuszos és lekváros mézes puszedlik! Mézes figurák, mézes aprósütemények! Válassza mézes lapjainkat, és egy pillanat alatt finom süteményt varázsolhat a családi asztalra! Bio tönköly mézes puszedli és Bio tönköly mézes lap kapható!

Újdonság! A sós ropogós (rozmaringos, fokhagymás és chilis)

 

Konyhakész textíliák a készítőtől!

Öltöztesse konyháját és étkezőjét új köntösbe! Praktikus és esztétikus konyhai textíliák mesés kínálatából választhat. Kötények, edényfogók, sütőkesztyűk, konyharuhák, asztalterítők, kosárbélések és egyéb konyhai textil kiegészítők a készítőtől!

 

 

 

Boró Art ékszerek

Egyedi tervezésű ásvány és ezüst ékszerek! Gyűrűk, fülbevalók, láncok valamint karkötők alkalmakra, és a hétköznapokra! Megújult kollekcióval várom Önöket! Ékesen pompázó kézműves ékszerek a Boró Art műhelyéből!

 

 

Termelői méz, fejedelmi ízek!

Fajtamézek, mézkülönlegességek és méhészeti termékek fantasztikus választéka a Mr. Méz családi méhészetből! Mézeinket ajánljuk sütéshez, főzéshez, teába, kávéba, limonádéba, vagy akár önmagában csemegeként.  A hónap méze a Propoliszos méz.

 

Alita kreatív műhelye a galérián!

Ásványkarkötők, kulcstartók, tartódobozok, könyvjelzők, kínáló tálcák, ajtótáblák, lakás dekorációk és használati tárgyak Alita kreatív műhelyéből! Lakásdíszeket vagy ajándékot keres? Nézzen körül Alita kreatív műhelyében!

 

 

 

 

 

 

Szeretettel várjuk!

 

Kövessen minket a facebookon is: Kézműves Piac a Lehel Csarnokban

További cikkek