Gyengénlátóknak

Őszi utalványakció – új információk

ELEKTRONIKUS UTALVÁNY IGÉNYLÉSE

A gyorsabb és kényelmesebb ügyintézés, a sorban állás, a papír alapú utalvány kiállításával járó adminisztráció elkerülése- és a szociális távolság megtartása érdekében bevezettük az elektronikus utalvány rendszert.

 

Alkalmazás letöltése

Az elektronikus utalványt igényelni az önkormányzati mobil alkalmazás segítségével lehet, amelyet Budapest13 Smart City néven talál meg okostelefonjának alkalmazás letöltő központjában.

Androidon az 1.5.0  verzió, míg iOS-en az 1.6.0 verzióban érhető el a kuponigénylés funkció.

 

Regisztráció/Bejelentkezés

A Bejelentkezés menüpontban, ha még nem regisztrált az alkalmazásban, ezt tegye meg a Regisztráció gombra kattintva. A regisztrációról egy jóváhagyó e-mailt kap a regisztrációnál megadott e-mail címre, amelyet, kérem erősítsen meg. Regisztráció után a felületen jelentkezzen be.

 

Elektronikus Partnerkártya igénylése

Fontos tudni, hogy az alkalmazásban érvényes elektronikus Partnerkártyával kell rendelkeznie az utalvány igényléséhez. Igényelni elektronikus Partnerkártyát akkor is szükséges, ha már van korábban igényelt plasztik Partnerkártyája az ügyfélnek.

Amennyiben korábban igényelt Partnerkártyát, kérjük a „Rendelkezem Partnerkártyával” kérelmet válassza. Ha még nem igényelt és kapott korábban Partnerkártyát, kérjük a „Budapest 13. kerület lakosa vagyok” kérelmet válassza.

A kártyaigényléseket az Önkormányzat ellenőrzi és elbírálja. Az elbírálás eredményéről e-mailben értesíti az igénylőt.

 

Elektronikus utalvány igénylése

Az elektronikus utalványokat 2020. november 10-20. között lehet igényelni.

Az utalványigényeket az Önkormányzat ellenőrzi.

 

Fontos, hogy mindkét 3000 Ft értékű elektronikus utalványt igényelni szükséges az alkalmazásban!

 

 

PAPÍR ALAPÚ UTALVÁNYOK IGÉNYLÉSE

Önkormányzatunk gondolt azokra is, akiknek nincs lehetősége elektronikus regisztrációra. A papíralapú utalvány kiadása a kijelölt helyszíneken fog történi, a pontos helyszínek elérhetőségét 2020. november 18. napjáig meghirdetjük, valamint a Csarnok bejáratainál fogjuk feltüntetni.

 

Ha személyes megjelenést választja, akkor be kell mutatni

 

 

Az utalvány személyes átvételének időpontja 2020. november 23-30. között

 

UTALVÁNYOK LEVÁSÁRLÁSA

Az átvett utalványokat november 23–december 31. között lehet levásárolni az akcióban résztvevő kereskedőknél. A két darab, egyenként 3000 Ft-os utalványt le lehet vásárolni egy kereskedőnél is, de utalványonként eltérő kereskedőnél is. A 3000 Ft utalvány megbontására nincs lehetőség.

 

Azok az igényjogosultak, akik mozgásukban korlátozottak és nincs hozzátartozójuk, az utalványok átvételéért és a házhozszállítás lehetőségéért jelezzenek a Szociális Szolgáltató Központnak 2020. november 30-ig

 

Elérhetőség: feketetamasne@bp13.hu vagy +36/1 350-3112, +36/30 467-0937 telefonszámokon.

Az elektronikus utalványok beváltásakor a kereskedőnél a telefonban megjelenő elektronikus utalvány képét kell felmutatni. Minden csatlakozó kereskedő – a megtörtént vásárlást – mobil telefonján keresztül érvényesíti.

A papíralapú utalványok beváltása a korábbi évekhez hasonlóan történik, az utalványt a kereskedő elveszi és érvényesíti a vásárlást követően.

 

További cikkek